Deprecated: Funksjonen get_page_by_title er foreldet siden versjon 6.2.0! Bruk WP_Query i stedet. in /customers/f/0/a/surtevjubildeler.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/0/a/surtevjubildeler.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/0/a/surtevjubildeler.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 614 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/f/0/a/surtevjubildeler.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6078) in /customers/f/0/a/surtevjubildeler.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 622 Om oss – Surtevju Bildeler a/s

Om oss

Surtevju Bildeler AS

Hos oss selger vi bildeler, rekvisita og hagemaskiner. Vi har holdt på siden 2006, i 2009 ble vi med en den store kjeden Bilxtra.

Som en del av Bilxtra så kan vi levere kvalitetsdeler og kjente merkevarer inne rekvisitadelen vår. Vi har store merker som Bosch, Kenwood, Pioneer, Besafe, Thule, Castrol, Autoglym pluss mye mer. Vi har ett bredt sortiment og skaffer det meste innen kort tid, vi mottar varer 3 ganger pr dag. Så vi kan serve deg som kunde veldig raskt.

Om hagemaskiner

I 2009 begynte vi også med hagemaskiner. Vi fører merker som Cub Cadet, MTD, Ambrogio og Robomow. Cub Cadet har den største bredden på gressklippersiden, fra vanlige skyveklippere til store Zero-turn proffmaskiner. Robotklippere så fører vi merkene Ambrogio, Cub Cadet og Robomow, så her kan vi tilby en klipper for hvert behov. Vi er også servicepunkt for Cub Cadet og Robomow i Telemark++ Du kan lese mer på siden vår om robotklippere: www.robotklipperen.no

Trenger du deler til din Cub Cadet eller MTD maskin? Ta bare kontakt med oss, vi kan også sende delene hjem til deg. Vi skaffer også deler til andre merker.

Vi holder til på Tuven industriområde på Notodden.

Som norges største forhandler av Cub Cadet, kan du være trygg på at vi har kunnskapen om maskinene. Og at vi yter vårt beste slik at vi har fornøyde kunder.