Cub Cadet XS3 71 SWE

/Cub Cadet XS3 71 SWE
Cub Cadet XS3 71 SWE 2019-09-01T19:59:44+02:00

Cub Cadet XS3 71 SWE

DEN ULTIMATE X SERIE STYRKEN

3X tre-steg kraften er flaggskipet til Cub Cadet sin snøfreser serie. Den fjerner snøen opptil 50% raskere enn den tradisjonelle 2X to-steg snøfreser serien, og takler på en enkel måte å fjerne 47cm i et komfortabelt tempo. Den vil også klare harde brøytekanter man gjerne får i innkjørselen etter brøytebilen. LED lys på begge sider av styrekonsoll, varme i håndtak for komfort.

Pris: 21.590,-

KONTAKT OSS KJØP HER

3X STÅL SNØSKRUESYSTEM

Det nye innovative designet av snøskruen på 3X-Serien borrer seg igjennom snøen med en sentral snøskrue. Den støttes av en snøskrue på hver side som mater inn snøen mot midten for å mates inn til impelleren som kaster ut snøen ut gjennom utkasteren.

VEGGSKJÆR

Veggskjæreren er monterte på begge sider for å bryte ned høye snøvegger. Dette gir bedre ytelse og bedre arbeidsforhold i dyp snø.

BRYTEBOLTER

Bryteboltene binder sammen X-treme snøskruen med drivakselen. Om snøskruen blir blokkert går bryteboltene av for å skåne vitale deler fra å bli ødelagt. Når en brytebolt går av stanser snøskruen for å forhindre at andre deler går i stykker. Etter at brytebolten er skiftet fungerer snøfresen som vanlig igjen. Brytboltenes oppgave er å minimere reparasjonskostnadene.

COOL BLUE SLITESKO

De revolusjonerende ”Cool Blue” sliteskoene glir på underlaget for bedre manøvrering. Det avanserte materialet er slitsterkt, ruster ikke og riper ikke underlaget. Avstanden fra bakken til snøskjæret regluleres med sliteskoene. For asfalt og slette underlag, still sliteskoene lavt. Still sliteskoene på midten eller høyere ved bruk på ujavnt underlag og grus.

OHV VINTERMOTORER MED STOR DRIVSTOFFTANK

Cub Cadet 4-taks OHV vintermotorer er spesielt utviklet for lave temperaturer. De gir lave utslipp og er lette å starte, selv ved lave temperaturer. Den store drivstofftanken gjør det mulig å jobbe lenge utan å fylle på med drivstoff.

ELSTART

Takket være elstarten kan du enkelt starte snøfreseren med å kople inn kontakten i uttaket og trykke på knappen. Ett trykk og du er klar for jobben.

X-TRAC DEKK

Sikrer deg godt grep på både snø og is.

FINGERTIPPSTYRING

Zero-turn servostyring er unik for Cub Cadet snøfresere. Med hjelp av fingertuppene styrer man hvilken retning snøfreseren skal svinge. Jobben går raskere og blir mer komfortabel.

MOTOR Cub Cadet XS3 71 SWE

motor Cub Cadet 90
Størrelse 357 cm³
Motorkraft (kW / min -1 ) 7,4 / 3,600
Elstart 230 V elektrisk start
Tankvolum (kapasitet) (l) 4,7 l

SNØSKRUESYSTEM  

Arbeidsbredde / Inntakshøyde 71 cm / 58 cm
Slitesko Laget av støtbestandig plast / forhindrer riper
Snøskrue diameter / Materiale / 30 cm / stål
Snøskruesystem 3-trinns, med Xtreme-Auger snøskrue
Impeller diameter 30 cm
   

DRIFT  

Styring Zero-Turn fingertupp kontroll
Antall gir 6 foran / 2 bak
Hjul 16 » x 6,5 », X-Trac med vinter mønster

UTKAST  

Utkast  Sveiv / 200 °
Utkastvinkel  2-veis joystick

KOMFORT  

Elektrisk oppvarmet håndtak  standard
Sterk belysning foran  2xLED

DIMENSJONER  

LpA / LwA / LwAg (dB)  
Vib. verdi hånd-arm / (K-faktor)  1,5 m / s²
Dimensjoner (L / W / H) (cm)  140/77/110
Vekt (netto) (kg)  118 kg
RSS
Facebook
Facebook
Twitter